Nieuws

Tall Ships Races 2018 zoekt muzikaal talent voor anthem

HARLINGEN - De Tall Ships Races Harlingen 2018 is op zoek naar muzikaal talent voor een passend anthem. Het muzikale logo voor TSRH2018 waar iedereen enthousiast van wordt. Zowel jong als oud kan een anthem maken en inzenden. 

Het hoofdpodium tijdens de Tall Ships Races in 2014.

Van 3 tot en met 6 augustus vinden Tall Ships Races plaats in Harlingen. Hiervoor is de organisatie op zoek naar het muzikale logo. Het speciaal voor TSRH2018 samengestelde anthem kan tot en met woensdag 21 maart worden ingezonden. Stuur een nummer in dat pakkend is, geschikt is voor promotiemateriaal en waar iedere bezoeker van de Tall Ships Races Harlingen 2018 enthousiast van wordt.

 

Uit alle inzendingen worden vier anthems gekozen. Op zaterdag 7 april wordt de nummer 1 bekendgemaakt in Harlingen tijdens de opening van het zeilseizoen. Het winnende anthem wordt het muzikale logo van The Tall Ships Races Harlingen 2018.

De winnaar krijgt onder andere draaitijd op het hoofdpodium op vrijdag 3 augustus en zaterdag 4 augustus tijdens TSRH2018. Stuur het anthem uiterlijk woensdag 21 maart naar programma@harlingensail.com. Lees alle informatie over het anthem op www.tsrh2018.nl.

 

In 2014 was Harlingen vertrekhaven van de race en over een half jaar is de Friese havenstad finishhaven van de race. De haven van Harlingen ligt dan vol met grote en kleine Tall Ships met aan boord duizenden trainees uit ruim dertig verschillende landen. Voor het publiek betekent dat een indrukwekkend schouwspel. De organisatie verwacht rond de 300.000 bezoekers in Harlingen.  

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda