Nieuws

Proms in Concert by Jack Heaven op DVD

HARLINGEN -  Afgelopen zondag, precies een jaar na de vijfde editie van de Proms, is het eerste exemplaar van de DVD Proms in Concert by Jack Heaven 2017 overhandigd aan Wiebe van Dijk. Wiebe is vanaf het begin betrokken bij de Proms en heeft vele juweeltjes laten horen in de Grote Kerk van Harlingen.

(Foto: Dorus Breidenbach)

Proms in Concert by Jack Heaven is een initiatief van Jack en Angelique Bonnema. Een sprankelend, schitterend en spetterend muzikaal feest. Van klassiek naar pop, dans en cabaret. Een inspirerende reis door diverse muziekstromingen met eigenzinnige muziekstukken uitgevoerd door Harlinger artiesten en het fanfare orkest OKK uit Kimswerd. Dit alles aangevuld met strijkers, blazers, gitaristen en slagwerkers. Een ongekend particulier initiatief. “Gewoon omdat we zo van muziek houden”, zeggen Jack en Angelique. “En met de steun van vele betrokken sponsors en vrijwilligers hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze passie te delen.”

Of er een zesde Proms komt is nog maar de vraag. Het zou de laatste zijn, maar het bloed kruip waar het niet kan gaan. “Het zou zomaar nog een keer kunnen gebeuren”, laten Jack en Angelique weten. “De mensen vragen er om.”

De DVD is voor liefhebbers te koop voor 5 euro bij Koks en Keukenmeiden, Voorstraat 16 in Harlingen (tegen contante betaling) of te bestellen via jackheaven@home.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda