Sport

Zwemmertjes Sportcentrum Van Hurck allemaal geslaagd

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zondag was een spannende dag voor 27 zwemmertjes van Sportcentrum Van Hurck. Er werd afgezwommen voor zwemdiploma?s A ,B en C van de NPZ.

Om 16.15 uur stonden veertien kinderen klaar om aan al het publiek te laten zien dat zij de eisen van het A-diploma beheersen. De kinderen waren toch wel een beetje zenuwachtig, maar dit was al snel vergeten, en zo zwom iedereen keurig het programma. Na alle verplichte onderdelen kregen ze van het publiek een oorverdovend applaus.

Om 16.45 uur was het de beurt aan de dertien kinderen die voor hun B- of C-diploma moesten afzwemmen. Ook zij hadden de afgelopen maanden weer goed geoefend voor de eisen van het diploma. Ze zwommen allemaal heel netjes hun programma. Ook deze groep kreeg van het meegekomen publiek een staande ovatie.
Na kort overleg was het oordeel unaniem: alle kinderen hadden hun zwemdiploma gehaald.
?A-Diploma: Jelle van Veen, Thije Visser, Nadia Backer Dirks, Maylin v.d. Poppe, Stef Janssen, Teun Atema, Saartje van Bezooijen, Calvin Lin, Cas de Bruin, Xilena Da Silva, Bregje Postma, Sem v.d. Pol, Naomi Postma en Bryan Posthuma.?B-Diploma: Teun Atema, Jellina de Vries, Asia Garbouz, Yfke Posthuma, Mirthe Bekema, Veronique Haarsma, Rick van Zandbergen, Meike Postma, Alida v.d. Meulen en Damian Duursma.?C-Diploma: Tim v.d. Zee, Stijn de Wit en Max Haak.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda