Voetbal

Zeerobben-Flevo Boys 2 1-4

Door Jeroen Pietersma
Een slap acterend eerste elftal verliest weliswaar geflatteerd, maar daarom niet minder verdiend van de toekomstige broodheer van trainer Inne Schotanus, maar dan wel van hun tweede. Waarschijnlijk waren de heren uit Emmeloord er op gebrand om zich ten opzichte van hun oefenmeester voor volgend jaar alvast een plaatsje te reserveren in het vlaggenschip van de roodwitten.

Een fel spelend Flevo Boys profiteerde in de eerste helft optimaal van de vele slordigheden in de passing van een zeer matig Zeerobben. De 0-3 kwam door persoonlijke fouten tot stand, maar werden ook bekwaam afgemaakt door de scherpe aanval van de gasten.
In de tweede helft maakte Flevo Boys er zelfs nog 0-4 van na een snelle omschakeling en een daardoor uit positie geraakte verdediging. Natuurlijk moet je vermelden, dat Zeerobben de pech had twee keer het aluminium te raken en in een één tegen één met de keeper kwam laatstgenoemde telkens als winnaar naar voren. Behalve tegen een inzet van Marijn Helfferich moest hij het hoofd buigen en daarmee had de spits de spreekwoordelijke eer gered. Misschien speelde bij de concentratie ook wel mee, dat aansluitend een interessant Darttoernooi op het programma stond in de kantine met verscheidene deelnemers uit de A-selectie.
Voor Zeerobben: Jacob de Vries, Thimo de Boer, Ronald van der Heiden, Patrick van der Veen, Marcel Visser, Patrick Amels, Christiaan Feenstra, Frank ten Hoeve, David van der Pol, Marijn Helfferich, Albert Beuker, Pim Bleichrodt en Jordy Torenbeek.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda