Sport

Werk aan de winkel voor Dames 1 HMHC

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? Afgelopen zondag speelde Dames 1 haar eerste thuiswedstrijd. Ontzettend fijn om te zien hoeveel mensen op zondag voor het damesteam langs de zijlijn staan aan te moedigen! Wat een vertrouwen en gezelligheid.

Na het startsignaal merkten de Dames van Harlingen helaas al snel dat de tegenstanders (HVA Assen) erg sterk waren, zowel conditioneel als technisch gezien. Al snel kwamen ze met 1-0 achter. Deze achterstand konden de Harlinger meiden helaas niet meer inhalen en de hele wedstrijd liepen zij achter de feiten aan. Vele excuses zijn ervoor te bedenken: conditie, een nieuw systeem, een nieuwe coach, een nieuw team, maar uiteindelijk ontbrak ook het vuur, de power. Toch proberen de relatief jonge meiden de 8-0 nederlaag enigszins te zien als een leermoment. De dames zullen nog veel moeten trainen op onder andere hun conditie, het samenspel en het vertrouwen en geloof in elkaar.

Positief gezien kunnen de Dames 1 van Harlingen alleen nog maar sprongen vooruit maken. Bij deze willen ze hun publiek erg bedanken en het zou leuk zijn als zij in het team blijven geloven!

|Doorsturen

Buienradar



Agenda