Sport

WCT Ouwe Seun succesvol in voorjaarscompetitie

Door Jeroen Pietersma
Zaterdag 25 maart werd de finale wedstrijd verreden van de voorjaarscompetitie van WV Snits/LWV de Friese Leeuw op wielerbaan het Schuttersveld in Sneek. Met een gemiddelde van bijna 43 km gemiddeld werd door de seunen prima gekoerst.

Martin Swart werd deze wedstrijd zevende en Jens Nieuwenburg werd vierde en Sybine Poot eindigde in het peloton. Voor de kleine wedstrijd ploeg van WCT Ouwe Seun uit Harlingen is deze voorjaarscompetitie zeer succesvol verlopen. In het algemeen klassement is in de categorie heren Martin Swart tweede geworden. In de categorie dames/nieuwelingen is Jens Nieuwenburg eerste geworden, de dames Michelle en Sybine Poot zijn in deze categorie beide vierde geworden. Al met al een mooie opsteker waarmee we dit nieuwe seizoen als fietsclub goed starten. We zullen dit seizoen deelnemen aan diverse tijdrit wedstrijden, koersen en toertochten.

Van 15 maart t/m 22 maart zijn acht Ouwe Seunen onder ideale fietsomstandigheden een week op fietsvakantie/trainingskamp naar Mallorca geweest. Met temperaturen van rond de 25 graden zijn ze elke dag op pad geweest. De ene route was nog mooier dan de andere. Totaal hebben de ouwe seunen in bergachtig gebied samen 6055 km afgelegd. Ze kunnen terugzien op een zeer geslaagde week fietsen.
Voor uitgebreide verslagen/foto’s van de wedstrijden en de fietsvakantie zie onze website: www.wctouweseun.nl.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda