Sport

VVH dames 1 versus A.V.C Akkrum

Door Jeroen Pietersma
AKKRUM - Afgelopen zaterdag speelden de dames van de Rozengracht 24 uit Harlingen tegen de koploper A.V.C Akkrum.?In de basis stonden Liset Roosma, Nienke Marije Schaaf, Annie Leijenaar, Anneke de Jong, Merle Santema en Anna Schurer. Op de bank zaten Mirna de Bruin- Hibma en Iris Hooghiemster.

De dames van Harlingen hadden er zin in, en hoopten wat puntjes te kunnen pakken van de tegenstander. Wel wisten ze dat er behoorlijk aan getrokken moest worden want de koploper is niks voor niks de koploper. Vol goede moed gingen ze er tegenaan!?Helaas was de tegenstander op alle vlakken beter, en de VVH-dames konden niet goed in hun eigen spel komen.?Er werden veel fouten gemaakt. Als de dames van Harlingen hun eigen spel hadden gespeeld en ballen afgemaakt hadden dan was er best wel kans geweest om een puntje te pakken. Maar helaas het zat er vandaag niet in. De dames verloren deze wedstrijd met 4-0.
Nou ja, op naar de volgende wedstrijd en dan gaan ze weer knallen.?Aankomende zaterdag 31 januari om 17:00 in Harlingen speelt Dames 1 Harlingen tegen VC058.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda