Voetbal

Voorbeschouwing Fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma

Komende zondag gaat de bal weer rollen voor het voetbalseizoen 2015-2016. En voor fc Harlingen 1 betekent dit, dat ze het 2e seizoen uitkomen in de 3e klasse A.
Voor dit nieuwe seizoen is er het een en ander veranderd. Zo zijn er bij fc Harlingen een aantal nieuwe spelers verschenen en zijn er een aantal nieuwe, maar geen onbekende tegenstanders bijgekomen. Zo verwelkomen we St. Annaparochie, Sc Franeker, Akkrum en Udiros.
Maar goed, aanstaande zondag gaat fc Harlingen van start en rolt de bal vanaf 14.00 uur op het sportpark Nijland in Leeuwarden. De tegenstander is lvv Friesland, de ploeg van Chris Douwsma. Vorig seizoen werd het een 1-2 overwinning voor fc Harlingen door doelpunten van Barry Hamstra en Kevin Jaarsma. Ook dit seizoen zullen deze jongens weer gaan proberen de nodige doelpunten te gaan maken.
Friesland daartegen mist nu de doelpuntenmakers Floris en Arjen Boonstra, deze tweelingbroers komen nu uit voor Blauw Wit, maar hebben nu wel Joris Wubbeling die er in de voorbereiding en beker aardig op los scoorde. Om kwart voor vier zullen we te weten komen hoe de beide ploegen het er af hebben gebracht op deze eerste ronde die onder leiding staat van de heer Martin Frankena.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda