Voetbal

Toppers van Toen bij Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Vanavond is het weer zover. Dan organiseert Zeerobben weer het Toppers van Toen toernooi voor de 45 plussers. Ooit begonnen als een aardigheidje is dit toernooi inmiddels uitgegroeid tot een aansprekend toernooi waar teams uit de gehele provincie aan meedoen. Naast het voetbal gaat het vooral om het weerzien met elkaar, bijpraten en een gezellige ?derde helft?.

Je begint ermee en je eindigt er ook mee. Voetballen op een klein (aangepast) veldje. Het bleek een schot in de roos toen ook Zeerobben begon met voetbal voor 45+. Ondanks het feit dat het toernooi midden in de meivakantie valt doen er dit jaar toch nog twaalf teams mee. Helaas moesten Frisia en Flevo Boys afzeggen maar de volgende verenigingen komen in ieder geval: Irnsum, Leeuwarder Zwaluwen, GAVC, AVC, Dronrijp, Friesland, DTD en Blauw Wit. Daarnaast heeft Zeerobben ook een groot aantal leden in die leeftijdscategorie die ook nog steeds een balletje trappen. Daarom doet de organiserende vereniging zelf met maar liefst drie teams mee.

De organisatie is er helemaal klaar voor. De voetballers worden vanaf 18.00 uur ontvangen met koffie met gebak. Dan gaat het toernooi om 19.00 uur los. De prijsuitreiking zal zo rond de klok van 21.30 uur plaats vinden in de Robbenplaat met aansluitend natuurlijk een gezellige en spraakmakende nazit.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda