Sport

Stralend Mosseltoernooi bij TV Ready

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Onder ronduit stralende weersomstandigheden is afgelopen zondag bij tennisvereniging Ready op het Cleem Heegerpark aan de Achlumerdijk het jaarlijkse Mosseltoernooi gespeeld.

Het onderlinge  toernooi geldt als afsluiting van het zomerseizoen en wordt elk jaar eind september gespeeld. Net als de twee voorgaande jaren waren de weergoden de organisatie goed gezind en kwamen er zo’n 50 leden naar de Achlumerdijk. Alle deelnemers kwamen drie keer in actie steeds met wisselende partners waardoor ieder evenveel kans had om in de prijzen te vallen. Er werd niet gespeeld om sets, maar in de 50 minuten durende partijen werden de gewonnen games bij elkaar opgeteld. Zo rond de klok van vieren werden de winnaars bekend gemaakt door Rudolf Zuiderhof die de uitreiking op Rudolfiaanse wijze deed.
Winnaars heren: 1) 1 Frederik Smit, 2) Siebe Helfferich. Winnaar dames: 1) Esther Koepon,?2) Xandra de Vroom. Er waren ook aanmoedigingsprijzen. Bij de dames wist Marion Faber die prijs te veroveren en bij de heren was dat Kristian Luczycki.

Het Mosseltoernooi heet niet voor niets het Mosseltoernooi en na de prijsuitreikingen volgde dan ook een heerlijke maaltijd met gekookte mosselen als hoofdgerecht. Naast de jaarlijkse clubkampioenschappen en het BBQ-toernooi voor de jeugd was dit het derde toernooi bij tv Ready in september dat zich nu opmaakt voor het komende winterseizoen in de hal. Voor de diverse competities hebben zich inmiddels zoveel deelnemers aangemeld dat op voorhand al kan worden gesproken over een succes. Wie nog mee wil doen aan één van de vele competities moet er snel bij zijn, want vol is vol. Meer weten? Kijk op www.tvready.nl.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda