Sport

Sport van Radio Eenhoorn bij Radio Stad Harlingen

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Met ingang van het afgelopen weekend zendt Radio Stad Harlingen op zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur de sportuituitzendingen uit van Radio Eenhoorn in Menaldum.

Sinds kort maakt RSH deel uit van het Reginaal Media Centrum Noord en Oost Friesland (RMC). Naast RSH maken Radio Eenhoorn, RTV Noordoost Friesland, RTV Kanaal 40 en Smelne FM deel uit van het RMC. Doel is samenwerking, opleiding en kwalitetsver-betering van alle vijf omroepen. Samen bereiken zij 230.000 inwoners van Friesland.

Vanaf zaterdag 14 Juni tot en met zondag 31 augustus kunnen de luisteraars iedere zaterdag en zondag luisteren naar de sport van radio Eenhoorn. Met name de liefhebbers van het kaatsen komen aan hun trekken. Zo zal bij RSH ook de PC (31 juli), de Freule (7 augustus) en de Dameskampioenschappen (20 augustus) te horen zijn. Tijdens de Tall Ships Races Harlingen 2014 (van donderdag 3 tot en met zondag 6 juli) zendt RSH zelf uit en zijn er dus geen Sportuitzendingen van Radio Eenhoorn te beluisteren. Via de site van RSH en via Facebook/radiostad.harlingen wordt u op de hoogte gehouden van de uitzendingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda