Sport

Shi Sun in actie op Nationale Kampioenschappen Tang Soo Do

Door Jeroen Pietersma
HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 1 april waren in Hendrik Ido Ambacht de open Nationale Kampioenschappen Tang Soo Do. Aan dit internationale toernooi deden meer dan 260 deelnemers uit verschillende landen mee.

Shi Sun uit Harlingen was daar aanwezig met vier deelnemers, onder begeleiding van instructeur Linda Ploeg. De deelnemers waren al in alle vroegte vertrokken omdat het toernooi om half tien begon. Eerst was het de beurt aan de jeugd; hierbij kwamen Leah de Vlas, Julian Bakker en Jayden Bakker in actie. Jayden ging heel knap met het zilver naar huis bij het sparren en Julian behaalde brons bij het sparren. Leah viel dit keer helaas net buiten de prijzen, maar heeft het wel ontzettend naar haar zin gehad.

Master Ronald Pander is zeer tevreden over dit resultaat en gaat nu weer met zijn leerlingen in volle voorbereiding voor het volgende toernooi op 29 april in Cardiff, Wales. In juni dit jaar zal in Leeuwarden ook een groot toernooi georganiseerd worden, daar zal Shi Sun natuurlijk ook weer van de partij zijn. Tang Soo.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda