Sport

NK turnen dames groot succes

Door Jeroen Pietersma
Het is inmiddels ruim een maand geleden dat de kwartfinale NK turnen dames in de Waddenhal te Harlingen werd georganiseerd door V&K- Stenen Man. Dankzij de hulp van veel partijen kan het bestuur na het opmaken van de balans zeggen dat het een groot succes was.

Bezoekers, turnsters, trainers en medewerkers van de KNGU waren lovend over de wijze waarop de wedstrijd in Harlingen georganiseerd was. Op wedstrijden elders in het land, waar turnsters van V&K-Stenen Man aan meedoen, horen we alleen maar positieve geluiden over het evenement in Harlingen. Van betrokkenen uit Harlingen krijgen we dezelfde reacties. Deze regio is hiermee mooi op de kaart gezet van turnend Nederland.

Mede dankzij de geweldige ondersteuning is het gelukt om een dergelijk groot evenement hier perfect neer te zetten. Er werd voorzien in materiaal, catering, maar ook in financiën en er was veel tijd in geïnvesteerd. Het slagen van deze wedstrijd smaakt naar meer. In de toekomst hoopt het bestuur vaker dergelijk toernooien naar onze regio te halen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda