Voetbal

Nieuwe jeugdcommissie voor meisjes Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen donderdagavond is de nieuwe jeugdcommissie ?meisjes van Zeerobben? van start gegaan onder leiding van Dirk Beverlo. Al langer was er de wens om voor de meisjesafdeling een aparte commissie in het leven te roepen. Het belangrijkste doel is voor alle meisjes van Zeerobben het aanspreekpunt te zijn voor het organiseren van activiteiten waarbij sport, spel en verzorging wordt gecombineerd.

De meisjesafdeling van Zeerobben is sterk groeiend en er spelen ruim zeventig meisjes in competitieverband. Tevens heeft Zeerobben een vrouwen 1 elftal uitkomend in de 3e klasse Noord. Er kan al vanaf vijf jaar gestart worden bij de Waddenrobkes met voetballen en natuurlijk kan er ingestroomd worden bij de F pupillen (6-8 jaar). 

De eerste activiteit staat gepland voor woensdagmiddag 18 mei aanstaande van 14.30 tot 17.00 uur. Deze middag staat in het teken van ‘vriendinnenvoetbal’ waarbij er een spelcircuit zal worden afgelegd onder leiding van twaalf trainers/begeleiders. Ook zal er aandacht zijn voor de verzorging van nagels, make up en haren.

Binnenkort zal op alle basisscholen aandacht worden gegeven aan deze middag. Wie nu al interesse heeft kan contact opnemen via meisjesvoetbal@zeerobben.nl. De commissie bestaat uit de volgende personen: Dirk Beverlo, Gerald van der Werf, Hendrika Kingma, Desiree Bouma, Mirjam Miedema en Arjen Miedema.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda