Sport

Nieuwbouw HMHC nadert voltooiing

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De afgelopen maanden is er op het hockeycomplex van HMHC aan de Westerzeedijk veel gebeurd. Het nieuwe tweede veld is vrijwel klaar voor gebruik en de nieuwbouw en verbouw van het clubgebouw en kleedkamers naderen de afronding. Dat betekent dat de groeiende hockeyclub belangrijke stappen zet om klaar te zijn voor de toekomst.

De uitbreiding van de het clubgebouw heeft deels plaatsgevonden door Bouwbedrijf Bruinsma en deels hebben leden van HMHC zelf de handen uit de mouwen gestoken. Er is in de weken voor de zomervakantie druk gesloopt, getimmerd en geschilderd. De komende weken wordt de laatste hand gelegd, zodat op vrijdag 9 september om 16.00 uur het complex feestelijk geopend kan worden.

Tot die tijd wordt er nog twee weken hard gewerkt door de vrijwilligers. Die hebben nog de nodige hulp nodig van leden en ouders van leden. Op de site van HMHC staat een werkplanning, waarop te lezen is wat wanneer gebeurt. Aanvullende hulp is van harte welkom. Aanmelden kan via Bouwcommissie@Harlingermhc.nl.

Op het tweede veld van HMHC is afgelopen week voor het eerst getraind. Op de foto de spelers van Heren 1 met op de achtergrond het verbouwde clubgebouw.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda