Sport

Mooie afsluiting turnseizoen V&K Stenenman tijdens finale

Door Jeroen Pietersma
DRACHTEN - Afgelopen weekend waren de Friese kampioenschappen toestel. Dit was de laatste wedstrijd van het seizoen en werd gehouden in een prachtig aangeklede turnhal, een hal waar iedere turnster wel in wil sporten.

Deze wedstrijd werd georganiseerd door enthousiaste trainers, die zich geroepen voelden om deze fantastische wedstrijd na jaren van afwezigheid weer te verwezenlijken. De turnsters die meededen hebben zich geplaatst voor de finale omdat ze dit seizoen heel goed gepresteerd hebben tijdens de plaatsingswedstrijden. Tijdens deze wedstrijden konden ze een dagprijs winnen en de eerste vier dames verdienden een plaats in de finale van afgelopen zaterdag.

Van V&K Stenenman deden vier meiden mee die worden getraind door Angelique Bos en Marian van Dijk-Talsma. De concurrentie was groot en niet alle meiden hebben een medaille gewonnen maar hebben het wel heel goed gedaan.
Kirsten Postma zat heel dicht bij het podium, met maar 0.20 punten verschil werd ze vierde op sprong en vijfde op brug. Lieke Odinga werd negende op sprong en tiende op balk. Judith Hessels heeft een mooie tweede plaats en daarmee een medaille verdiend op het toestel balk en een achtste plek op brug en sprong.
De meiden kunnen terugkijken op een goed seizoen, met een mooie afsluiting van het seizoen tijdens deze toestelfinale van de Friese kampioenschappen in Drachten.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda