Voetbal

Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie

Door Jeroen Pietersma

Wedstrijden B-poule

Veltman Maritiem – de Bock Computers 6-1
De Bock kon niet meer ingehaald worden en zijn dus de kampioen van de B poule. Ze moesten nog wel even spelen tegen Veltman en die namen al snel de leiding doordat Frank Pietersma die eerder bij de bal was als de keeper 1-0. De Bock was niet echt in vorm ze waren te gehaast en schoten van te ver op het doel. Toch werd er niet meer gescoord in de 1e helft, in de 2e helft gebeurde dat wel. Terwijl keeper Johan Visser het doel verlaten had kon Soulaiman Snoussi simpel scoren 2-0. Veltman werd sterker en Snoussi maakte ook 3-0 en 4-0. Wel wist Naqim Laifa nog tegen te scoren 4-1 maar Soulaiman Snoussi werd de man of the match hij tikte er nog 2 in , 5-1 en 6-1.

PoPaLo – Manutec 2-7
Even tasten de beide ploegen elkaar af en kreeg PPL een mooie kans die ze natuurlijk om zeep hielpen. Manutec deed dat beter Mark de Rooi ronde een mooie aanval af en dat betekende 0-1. En toen PPL aanviel was er een uitworp van keeper Jurgen Hallink van Manutec en die werd mooi afgerond door Mark de Rooi 0-2. Er volgde een vliegend schot van Willem Wielinga en keeper Gerard Rutten deed net as die beren die broodsjes stonnen te smeren, hij ston urbij en keer urna 0-3. Koen Attema maakte in de 1e helft nog 0-4, en in de 2e helft had PPL oek nog pech. Hun Haagse speuler, spelverdeler, topscorer en technisch zeer begaafde man Efan van Sertima viel uit, hij had een kraampoot. Lowietje Quisenaerts de enige in vorm bij PPL deed nog wat terug 1-4 en 2-4. Coach Keimpema het um meteen opgeven voor ut Nederlans elftal. Koen Attema was de schutter bij Manutec hij scoorde nog 4 keer, eindstand 2-7. Manutec heeft hierdoor nog een klein kansje op de 2e plaats.

Café ’t Skûtsje – de Zwaan 3-7
Alhoewel ut Skutsje de leiding namen door Jelle Jan Burggraaf 1-0, speelden de Makkummers toch erg slim deze avond. Twee steekpasjes werden goed afgerond door Coen Speerstra en dat betekende 1-2. Het werd 1-3 door Nyk Adema toen deed ut Skutsje weer wat terug via Martijn Bergsma 2-3. Maar Nyk Adema had daar onmiddellijk antwoord op 2-4, nog even was er een opleving bij ut Skutsje 3-4. Daarna liepen de mannen van de Zwaan uit, Klaas Bosma 3-5, Nyk Adema 3-6, Coen Speerstra 3-7.

Oosterhof/Holman – SMS Chill Time 6-6
Kristiaan Feenstra open de score vanaf de zijkant 0-1 voor SMS, en hij maakte ook de 0-2 na een paar fraaie schijnbewegingen. Maar Stijn Schakenbos en Brent de Groot deden wat terug 2-2. Weer was het de beurt aan SMS, Remco Zandbergen 2-3 en Feenstra maakte 2-4. Bij OH waren er maar twee man die het net deden bollen, Stijn Schakenbos, hij maakte 3-4 en Brent de Groot lag er nog 3 doelpunten in. Maar dat deden aan de andere kant Peter Zuiderhof en Marcel Visser ook, en zo kwam de eindstand op 6-6.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda