Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden A poule
Friesland Direct – de Kombuis 2-6
De laatste wedstrijden van de A poule en dan is vaak alles al beslist en worden de wedstrijden wat lauw. Hier ook bijvoorbeeld, al binnen twee minuten stond de Kombuis met 0-2 voor omdat ut zootsje van FD stonden te slapen. De goals werden gemaakt door Marcel Amels en die bleek deze avond in vorm te wezen. Ook 0-3 kwam van zijn voet, Ferdinand Knier wist 0-4 te maken. In de tweede helft vergrote Marcel Amels de voorsprong naar 0-5 en FD die deed niets en leken wel lood in e skoenen te hewwen. Gelukkig was hun keeper Johannes Visser in vorm anders had het al een nulletje of negen, tien staan. Eindelijk werden ze een beetje wakker en kwakte Klaas Bouma 1-5 in de touwen maar meteen reageerde Marcel Amels daar weer op 1-6. De Kombuis keeper Karst v.d. Heide pakte nu een hoop ballen toch wist Drewes Janssen hem nog wel te passeren 2-6. Daar bleef het bij en forse nederlaag dus voor FD.

Kantine Waddenhal – SMS Chill Time 3-3
SMS hadden nog een puntje nodig om in de A poule te blijven en daar vochten ze ook voor. En na een mooie pass van Tom Reijenga wist Christiaan Feenstra de score te openen voor SMS 0-1. De Kantine was veel in de aanval en SMS moest het dus hebben van uitvallen. En dat deden ze goed want Peter Zuiderhof wist daaruit te scoren 0-2. Een vliegend schot van Freek Töpfer bracht de spanning weer terug 1-2 en in dezelfde minuut maakte hij ook nog 2-2. Michel v.d. Ploeg raakte de paal maar het werd toch nog 3-2 voor de Kantine, toen de defensie van SMS met de ogen dicht verdedigden strafte Matheusz IJpe dat af. Direct daarna mistte Mateusz wel een dot van een kans die had Ralf sien seun Vic wel maakt en die is nog maar een paar maanden oud. Al heel snel in de tweede helft hadden ze bij SMS oek even de hasses ur niet bij en maakte Christiaan Feenstra 3-3. Beide keepers hielden hun doel toen schoon en SMS bleef dus in de A poule.

Nesta Shipping – RCM Administratie 0-8
RCMA kon bij winst tweede worden en dat leek de mannen wel aardig. Ze trokken dan ook snel van start en Yassin Fagous maakte 0-1. Vervolgens kreeg Sander Zeilmaker een bal goed aangespeeld en ook hij wist die goed af te ronden 0-2. De volgende was een solo vanaf de midden van Sander, en Nesta nou die stonden erbij en keken erna, 0-3. Tot twee keer toe kon Rene Metz scoren maar ut wuu um maar niet lukke en dan komt sien maat Niels Outhuyse langs en die tikt wel 0-4 binnen. En Nesta dan, nou die probeerden wel wat maar se konden gien deuk in een pakje zachte butter skoppe. Er was wel een hard schot van Eelco v.d. Schaaf maar die keerde RCMA keeper en de reactie van Eelco was, potverjandriedubbelsjes alweer niet. Niels Outhuyse maakte simpel 0-5, en dat Sander Zeilmaker en man wippertjes is bleek weer, dit keer weer een over de keeper 0-6. En de volgende nam hij ineen keer op sien pantoffel 0-7 en Niels O maakte 0-8. Eelco v.d. Schaaf vroeg nog vriendelijk an keeper van Riet, laat us een lope je, maar zijn reactie was, ik prakkezeer ur niet, over het bleef dus 0-8.