Meromar Seafoods b.v. zaalvoetbalcompetitie

Kampioenschap A poule
Kantine Waddenhal – Fysio Rozengracht 2-2
De Kantine was al kampioen en Fysio gaf de laatste tijd wel eens niet thuis en staan met -4 punten dan ook onderaan. Keeper Gert Jan de Jong van de Kantine was in vorm en pakte een hoop ballen. Na 15 minuten wist Sjouke Bootsma te scoren, vanaf de middenlijn 1-0. In de 2e helft maakte Marijn Helfferich een terechte gelijkmaker. De Kantine kwam weer voor door een bekeken rollertje van Michel v d Ploeg 2-1. En even later maakte Dennis Jorna de terechte gelijkmaker 2-2.

Degradatie poule A
Friesland Direct – Nesta Shipping 8-5
Ook hier was al bekend dat FD in de A poule zou blijven. Binnen 10 seconden had Niels Vlottes de 1-0 al binnen getikt maar even snel maakte T ten Hoeve 1-1 en 1-2. De broerkes Drewes en Johan Janssen raakten eerst nog paal en lat. Nesta kwam zelfs op 1-3 door alweer een ten Hoeve op 1-3. FD mistte veel kansen tot Jeroen Nieuwenhuis 3-2 maakte, inmiddels waren de broerkes Janssen oek wakker Johan 3-3, Drewes 4-3, Nieuwenhuis 5-3, Niels Vlottes 6-3 en Nieuwenhuis 7-3. Seinen en H ten Hoeve deden wat terug 7-5 en Drewes Janssen bepaalde de eindstand op 8-5.

Degradatie B poule
De Bock Computers – POPALO 9-3
Arno Rotteveel wist de Bock al snel op voorsprong te zetten 1-0, toen had PPL nog een antwoord Lowie Quisenaerts maakte 1-1. Nils Podt wist 2-1 te maken en Nils ontpopte zich deze avond als een echte topscorer. Hij maakte ook 3-1, nog even kwan PPL terug door Lowie Quisenaerts 3-2. Toen was het over en uit, Nils Podt maakte nog 3, Jan Bottema 2 en Norbi tikte een bal in eigen doel tegen scoorde nog Meinderd Riem eindstand 9-3.

SVO Attema – de Zwaan 1-7

De Zwaan zou bij winst zich handhaven in de B poule en ze begonnen fel aanvallend en dat leverde snel een goal op van Feike Melchers 0-1. Toen deed Attema nog wat terug via Folkert Brouwer 1-1 en maakte Jelle v d Velde in de 1e helft nog 1-2. In de 2e helft gingen de mannen van de Zwaan los, eerst nog geholpen door Folkert Brouwer die een bal in eigen doel schoof 1-3. Jelle Attema maakte 1-4, Feike Melchers 1-5, Sander v d Wal 1-6 en Jelle v d Velde 1-7. De volle winst dus voor de Makkummers en een verdiende.

Dit waren meteen de laatste competitiewedstrijden van de Meromar Seafoods b.v. competitie. Er is alleen nog vanavond de prijsuitreiking en natuurlijk de finale van de Kantine Bekercompetitie. Met als finalisten De Kantine Waddenhal, de Bock Computers en SMS Chill Time die spelen om de Kantine Waddenhal beker. De kampioen krijgt de Flip Cornelisse beker en de Wiebe van Dijk beker wordt uitgereikt aan het talent of de meest waardevolle persoon van deze competitie. De aanvang is vanavond om 19.00 uur en gaat door tot de late uurtjes en iedereen is welkom.