Sport

Meisjes HMHC MF1 behalen overtuigende winst in Sneek

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zaterdag 6 mei vertrokken de zes meiden van MF1 al vroeg naar Sneek. De coaches hadden flink nagedacht over de opstelling en de tactiek, er moest gewonnen worden. Vorige keer hadden de meiden namelijk verloren van het MF2 team uit Sneek met 12-13.

Na een warming-up kon de wedstrijd los. Matilde, Eline en Emma vormden een sterk aanvallend team. Door de aanwijzingen van coach Menno werd er goed overgespeeld en konden de meiden het ene naar het andere doelpunt scoren. Nena, Benthe en Jildau vormden het andere team, zij speelden prima naar elkaar over. Coach Peter gaf voortdurend aanwijzingen over de positie van de meiden op het veld. Hier werd goed naar geluisterd en zo konden zij de tegenstander diverse malen op het verkeerde been zetten en scoren. De trainingen van Jenna en Jente werpen hun vruchten af. Uiteindelijk werd er in Sneek gewonnen met 22-8.

Volgende week komt het ‘dreamteam’ van de coaches Menno en Peter thuis in actie. Zij spelen om 9.30 uur tegen Quick Stick MF2. Komt allen kijken op het prachtige hockeyveld van de HMHC aan de Westerzeedijk.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda