Voetbal

Kick-off verzamelactie fc Harlingen

Door Jeroen Pietersma
Dit keer geen wedstrijdverslag van fc Harlingen VR1, maar wel het startschot van de actie ?Verzamel alle helden van fc Harlingen?. Een actie met de welbekende voetbalplaatjes, ook van de meisjes- en vrouwenafdeling van fc Harlingen.

Deze actie is mede vorm gegeven door twee speelsters van VR1, te weten Angela en Astrid. Zij hebben samen met Maurice Lunenborg van de Plus en het bestuur van fc Harlingen deze actie verder vorm gegeven en nu kan al geconcludeerd worden dat de kick-off een succes is. Het eerste exemplaar van het zeer mooie glossy magazine is zaterdag officieel uitgereikt aan de heer Gerrit-Jan de Vries, voorzitter fc Harlingen, in het bijzijn van de jeugdspelers van fc Harlingen. Later mocht Astrid zelf het eerste glossy magazine in ontvangst nemen en zo kan ook zij haar voetbalplaatjes gaan verzamelen. Wat later wilde ook begeleider VR1 Ton van der Plas zijn verzamelalbum ontvangen en van dat moment is een foto gemaakt.


De meisjes- en vrouwenafdeling van fc Harlingen wordt weer op de kaart van Harlingen gezet. Samen met sponsor Plus/Maurice Lunenborg zal VR1 fc Harlingen de laatste wedstrijden spelen gericht op het behalen van het kampioenschap. En dan zal weer geproost worden met de andere sponsor, de heer Riekele de Jong, schilderspecialist. Meer informatie op www.fc-harlingen.nl. De voetbalplaatjes zijn te verkrijgen bij de Plus supermarkt. Alle teams staan er gekleurd op, van senioren tot en met de jongste jeugd.


Aanstaande zaterdag speelt fc Harlingen VR1 een thuiswedstrijd aan de Vierkantsdijk om 14.00 uur, tegen CVO VR1.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda