Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - De winter is nog steeds niet in aantocht en zoals het zich laat aanzien komt die er voorlopig ook niet (meer). Toch ligt het competitievoetbal nog steeds stil. Wanneer begint alles weer en beginnen alle teams weer gelijktijdig? Nee, daarom even nadere uitleg.

Voor de standaardteams begint de competitie weer op zaterdag 7 februari aanstaande. A1 speelt thuis tegen Heerenveen A1. B1 speelt ook thuis maar tegen ONS Boso Sneek B1 en C1 moet uit naar Leovardia C1. De rest van de teams moet nog even wachten tot 7 maart aanstaande. Dan gaat voor die teams de voorjaarscompetitie weer van start. Voor de teams die een volledige competitie spelen en nog moeten inhalen is een inhaalweekend gepland op 28 februari.
De laatste speelronde voor de jeugd staat gepland voor 23 mei aanstaande (Pinksterweekend). Drie weken later staat dan het familieweekend op het programma. Tussendoor zal er van 4 tot en met 6 mei het Voetbalkamp gehouden worden op Vlieland.

Maar voorlopig gaan de activiteiten wel door. De F-pupillen nemen deel aan het KNVB zaalvoetbaltoernooi te Leeuwarden. Op 24 januari spelen de E-pupillen en de B- en A-junioren een onderling zaalvoetbaltoernooi in de Waddenhal. Een week later zijn de D-pupillen aan de beurt en op 7 februari wordt het laatste zaalvoetbaltoernooitoernooi gespeeld door de F-pupillen en aansluitend spelen ook de meisjes en de vrouwen nog. En natuurlijk spelen de Waddenrobkes elke donderdagmiddag hun wintercompetitie in de Waddenhal. Tot slot kan nog vermeld worden dat de vrijwilligersavond dit seizoen op zaterdagavond 14 februari georganiseerd zal worden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda