Sport

Jeugd KV Eendracht pakt drie kransen in Oosterbierum

Door Jeroen Pietersma
OOSTERBIERUM - Zes jeugdleden van KV Eendracht gingen vorige week vrijdag naar Oosterbierum om mee te doen aan de wedstrijd voor welpen, pupillen en schooljeugd; een wedstrijd van de federatie Barradeel. En het was een succesvolle middag. Maar liefst zes kaatsers van Eendracht vielen in de prijzen.

Bij de welpen was er een krans voor Koos Jorna, die met zijn maatje te sterk bleek voor de andere partuurtjes. Een knappe prestatie van Koos, die nog maar net naar wedstrijden gaat. Jaimy Koel kon in de finale geen potten breken en werd tweede. Ook een mooie prestatie.
Bij de pupillen was er een krans voor Emma Jeeninga, haar allereerste. Dus Emma kwam supertrots terug naar Harlingen. Dylan Koel werd met zijn partuur tweede; net als zijn broertje Jaimy verloor ook Dylan de finale. Maar niet minder blij en trots. Jordy de Haan won de eerste prijs in de verliezersronde.
In de categorie schooljongens was de krans voor Djé Jorna en zijn partuur. Djé had nu twee kransen binnen een week gewonnen. Kaatsvereniging Eendracht is trots op haar jonge leden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda