fc Harlingen MO15-1

De wedstrijd van fc Harlingen MO15-1 tegen SJO EBC/Delfstrahuizen speelde de eerste helft grotendeels af op de helft van de tegenstander. Ondanks de kansen lukte het eerst niet om te scoren. Toch wist fc Harlingen de 0-1 te maken. Na de rust zette de meiden van Delfstrahuizen natuurlijk alles op alles om de wedstrijd niet te verliezen. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd lukte het ze om de gelijkmaker te scoren, 1-1. Nu werd het spannend en beide teams zette alles op alles om alsnog te kunnen scoren. Er deden zich een paar mooie kansen voor maar het lukte fc Harlinen maar niet om te scoren. Twee minuten voor het fluitsignaal scoorde Delfstrahuizen 2-1. De Harlinger meiden hebben nu twee weken rust en voor een aantal geldt dat ze nu tijd hebben om te herstellen van blessures. Zaterdag 6 mei spelen de meiden tegen koploper Ruinerwold in Ruinerwold. Dat belooft een spannende wedstrijd worden. Op de foto Nica Debipersad.