Sport

Drukkerij Bambach Squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Nick Elzinga – Steven Brouwer
De vonken vlogen er direct vanaf en beiden wisten goed te scoren en dan zie je mooie rally’s. Nick wist een klein voordeel aan zijn kant te houden en pakte de game met 11-7.In de tweede game waren ze even sterk en kon het lang beide kanten op. Maar ook nu wist Nick de game na veel spannende momenten net te pakken met 12-10. In de derde game wist Steven de druk wat meer op te bouwen en hadden de aanwijzingen van coach Jeroen misschien ook wel geholpen. Steven pakte de game na veel spetterende rally’s met 11-8. In de vierde game bleef het ook weer een mooi gelijk opgaande strijd waarin ze elkaar geen millimeter ruimte gaven. Maar nu was het weer Nick die de game kon pakken met 11-7 en in sets won met 3-1 maar ook zeker Steven verkeerd in top vorm.

Ruben Altena –Erik Menks
Ruben en Erik kennen elkaars spel goed en trainen ook veel samen. Ze waren dan ook helemaal aan elkaar gewaagd en het ging mooi gelijk op. Na vele enerverende rally’s was het Ruben die de eerste game wist te pakken met 12-10. Ook in de tweede game bleef er volop strijd ,maar ook nu was de game voor Ruben met 11-8.In de derde game werden de nog scherper gespeeld en zagen we prachtige rally’s. Het ging in de derde game helemaal in de hoogste versnelling en werden de rally’s alleen maar langer en scherper gespeeld. Maar ook nu was het weer Ruben die de game wist te pakken met 14-12 en in sets met 3-0 maar aan de set standen is wel te zien dat ook Erik voor de winst kan gaan en was Ruben ook wel onder de indruk.

B-Poule

Guus Jepkema – Brian Goeman
Ze moesten weer even aan elkaars spel wennen , maar het ging al snel mooi gelijk op en wisten beiden goed te scoren. De eerste game was voor Guus met 11-9. Ook de tweede game wist Guus na veel spannende momenten naar zich toe te trekken. Hij won met 11-8. In de derde game kwam ook Brian helemaal in zijn spel en wist hij het spel naar zijn hand te zetten. Maar ook Guus bleef knokken voor ieder punt en dan zie je mooie rally’s. Het was Brian die de game pakte met 11-9. Ook in de vierde game hield Brian het spel goed in de hand en won ook deze game na vele flitsende rally’s met 11-8. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder beiden gingen dan ook voor ieder punt. Lang was onduidelijk wie de game zou pakken, maar uiteindelijk wist Guus de game te pakken met 12-10 en in sets met 3-2 en aan de set standen te zien kan het ook zomaar anders lopen.

Peter Wierda – Rob v.d. Kooi
Peter nam direct het initiatief en hield Rob goed onder druk en dan pak je de punten. Hij won de eerste game met 11-6. In de tweede game was het duidelijk Rob die de druk kon opbouwen en moest Peter flink aan de bak. Rob wist na strakke rally’s de game te pakken met 11-7. In de derde game ging het nagenoeg gelijk op en kon het lang beide kanten op. Maar nu was het weer Peter die de winst wist te pakken met 11-8. En dan nog een game en de buit is binnen, maar ook Rob had wel zin in de gelijkmaker en ging dan ook voor iedere bal. Maar ook nu gaf Peter het spel niet meer uit handen en pakte de game met 11-7 en in sets met 3-1 maar zeker is dat Rob in de tweede ronde gaat voor de revanche.

Menno Mensonides – Peter Borgmann
Menno had nog niet eerder tegen Peter gespeeld en ging dan ook super geconcentreerd van start. Hij liet Peter goed lopen en dan pak je de punten Menno won met 11-7. In de tweede game was het Menno die het spel goed dirigeerde en dan blijf je lopen. Menno won met 11-1.Ook in de derde game kon Peter de punten niet pakken en sloeg hij ook menig bal net op de tin. En weer was het Menno die de game pakte met 11-2 en in sets met 3-0 maar ook voor Peter weer een goed leer moment.

Maurice Chevallier – Bas Koudenburg
Beide gingen gelijk volle bak van start en liepen op iedere bal en dan zie je veel variatie in het spel. Na vele spannende momenten was het Bas die de game wist te pakken met 11-9. In de tweede game was het Maurice die in rap tempo de punten wist te pakken. Hij pakte een fraaie voorsprong van 8-4, maar ook Bas bleef gaan voor ieder bal en wist toch weer terug in de wedstrijd te komen. Maar Maurice wist de game te pakken met 11-9. Ook in de derde game ging Maurice weer vliegend van start en pakte een mooie voor sprong van 8-4. Maar ook nu kwam Bas weer helemaal in de wedstrijd en was winst weer mogelijk. Ook nu kwam Bas weer helemaal langszij en werd het nog ongelooflijk spannend van wie pakt de game. Ook nu was het weer Maurice die de winst kon pakken met 16-14. In de vierde game gaf Maurice het spel niet meer uit handen en hield hij de druk hoog en trok de game langzaam naar zich toe en won met 11-4 en in sets met 3-1 maar gezien de standen zit er voor Bas nog volop kansen in zijn spel.

Brian Goeman – Peter Borgmann
Ze gingen allebei flitsend van start en wisten goed te scoren. De eerste game was na vele strakke rally’s voor Brian met 11-9. Ook in de tweede game kon Brian weer een klein voordeel aan zijn kant houden en won hij weer met 11-7. In de derde game ging het weer mooi gelijk op en werden de rally’s steeds langer en intensiever. Nu was het Peter die de winst kon verzilveren 11-8. In de vierde game vlogen de vonken er helemaal vanaf en gingen beide voor iedere bal. En dan zie je prachtige rally’s met veel variatie. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en Peter had wel zin in de gelijkmaker. Maar Brian wist in de laatste momenten de game naar zich toe te trekken en won met 12-10 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Peter een mooie partij en het had zomaar een vijfsetter kunnen worden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda