Sport

Drukkerij Bambach Squashcompetitie

Door Jeroen Pietersma

A-Poule

Ruben Altena – Taipan Yau
Ruben en Taipan zijn aan elkaar gewaagd en spelen altijd een verrassende partij squash. Het ging dan ook gelijk volop van start en dan zie je mooie rally’s. Het was Ruben die de eerste game na veel strijd op zijn naam kon schrijven met 11-7. In de tweede game was het Taipan die de game wist te pakken met 11-8. In de derde game werden de rally’s nog langer en gingen ze werkelijk voor iedere bal. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken. Er leek geen einde aan te komen voor ieder punt werd fel gestreden. Maar nu was het weer Ruben die de game pakte met 16-14. In de vierde game had Taipan wel zin in de gelijkmaker, maar Ruben dacht aan de afsluiting. Ook deze game was er weer een die lang beide kanten op kon gaan. Na vele mooie momenten wist Ruben de game te pakken met 11-8 en in sets met 3-1 maar dit had ook zomaar anders kunnen zijn want ze waren aan elkaar gewaagd.

B- Poule

Nick Elzinga – Peter Wierda
Beiden hadden al een verlies partij geleden en waren vast besloten om deze partij als winst bij te schrijven. Peter had nog niet eerder gewonnen van Nick dus een stuk onzekerheid was er wel. In de eerste game was het Nick die een klein voordeel wist te pakken en won met 11-6. In de tweede game was het duidelijk Nick die het spel controleerde en kreeg Peter de service niet retour. Nick Pakte bijna de volle winst met 11-1. In de derde game ging het weer mooi gelijk op en was de meeste power in de service er wel uit. Maar ook deze game was weer voor Nick met 11-7 en in sets met 3-0 maar er komt nog een herkansing voor Peter in de tweede ronde.

Leon Bambach – Alberto Racioppoli

De eerste game ging gelijk volop en wisten beide goed te scoren. Het was dan ook lang onduidelijk wie de game zou pakken, maar na vele spannende momenten was het Leon die de game kon binnen halen met 11-9. In de tweede game zagen we nagenoeg hetzelfde spel . Nu was het Alberto die de game wist te pakken met 11-8. In de derde game was het weer Leon die het spel goed wist te verdelen. Alberto moest flink aan de bak om de punten te pakken .Leon won de game met 11-6. In de laatste game liet Leon het spel niet meer uit zijn handen glippen en won met 11-4 en in sets 3-1.

Bas Koudenburg – Steven Brouwer
Het was gelijk volle bak en beiden gingen voor ieder punt. Het was dan ook lang onduidelijk wie de eerste game zou pakken. Na vele spannende momenten was het Bas die de game wist binnen te halen met 11-9. Ook in de tweede game bleef het een mooi gelijk opgaande strijd waarin beide hele sterke momenten hadden. Ook nu was het weer Bas die de winst kon pakken met 11-8. Naar gelang de wedstrijd vorderde werden de rally,s steeds langer en zagen we mooie rally’s met spectaculaire acties. Nu was het Steven die de game kon pakken met 11-9. In de vierde game ging het helemaal gelijk op en had zeker Steven wel zin aan de gelijk maker. Maar Bas besliste anders en won de game met 12-10 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Steven een mooie partij die zo maar anders kan lopen.

Steven Brouwer – Alberto Racioppoli
In de eerste game was het duidelijk Steven die het spel dirigeerde en Alberto flink liet lopen. Steven pakte de winst met 11-5. Ook in de tweede game hield Steven het spel goed in de hand hij won met 11-5. In de derde game wist ook Alberto de nodige punten te pakken. Dan zie je ook dat hij niet teveel ruimte moet krijgen want dan pakt hij ook de punten. Maar Steven hield het spel goed in de hand en won met 11-7 en in sets met 3-0.

De tweede ronde wordt al weer gespeeld en meerdere spelers staan er riant voor.

Nick Elzinga – Bert Erents
Nick heeft ook nog maar een wedstrijd verloren en daarmee staat hij ook als favoriet in de race voor het eremetaal. In de eerste game was het Nick die het spel dirigeerde en met strakke rally’s de punten naar zich toe trok. Hij pakte de game met 11-3. In de tweede game kwam ook Bert helemaal in zijn spel en wist hij Nick ook goed te laten lopen. Met name de power service van Nick wist Bert goed te retourneren en pakte dan ook zijn punten. Maar ook nu was de game na vele spannende rally’s voor Nick met 11-7. En in de laatste game ging Nick bijna voor de volle winst en pakte hij met strakke rally’s de game met 11-1 en in sets met 3-0.

 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda