Sport

Drukkerij Bambach squashcompetitie



A-poule
Ruben Altena – Martin v.d. Ploeg
Ruben opende flitsend en liet Martin flink werken. En in hoog tempo haalde hij de punten binnen hij won de game met 11-1. In de tweede game leek Martin zich te herstellen en pakte al snel een mooie voorsprong van 6-0.Maar ook Ruben counterde direct en wist het spel weer naar zijn hand te zetten en won na vele spannende momenten de game met 11-7. In de derde game ging Martin helemaal los en ging voor iedere bal en liet hij Ruben flink werken. Martin pakte de game met 11-7. En dan ga je voor de gelijkmaker, maar hier dacht Ruben anders over en ging als een speer en pakte punt na punt. Hij ging dan ook voor de volle winst en won met 11-0 en in sets met 3-1 maar ook zeker Martin had alles gegeven in deze spannende partij.

Johan Kwast – Martin v.d. Ploeg
Johan en Martin hadden nog wat partijen in de wacht staan en hadden besloten die maar op zondag te spelen. Ze stapten dan ook allebei super fit de baan op en in de eerste game ging het dan ook gelijk volop. Het ging nagenoeg gelijk op en lang was onduidelijk wie de game zou pakken. Het was Johan die na een mooi gelijk opgaande strijd de game wist te pakken met 11-9. In de tweede game was het duidelijk Johan die het spel dirigeerde en won met 11-2. In de derde game hield Johan het spel ook goed in de hand en gaf Martin geen millimeter ruimte. Hij won dan ook de laatste game met 11-4 en in sets met 3-0.

Johan Kwast – Martin v.d. Ploeg
Ze waren helemaal aan elkaars spel gewend en gingen vol goede moed de tweede match in. Het ging ook nu weer gelijk volle bak en we zagen dan ook spetterende rally’s de eerste game was weer voor Johan met 11-7.  Ook in de tweede game waren ze weer helemaal aan elkaar gewaagd en hadden beiden kansen om de game te winnen. Maar ook nu was het weer Johan die de game pakte met 11-7. In de derde game ging het helemaal op het scherpst van de snede en wist Martin de game te pakken met 11-9. En dan de gelijkmaker en de kansen zijn weer gekeerd. Maar Johan wist nu het spel weer helemaal naar zijn hand te zetten en met snoei harde ballen pakte hij de punten en won met 11-4 en in sets met 3-1 maar zeker deze partij was voor Martin ook een mooie pot.

B-Poule
Eddy Sjollema – Bert Erents
Eddy heeft de service van Bert goed onder controle en dat levert hem een hoop punten op. Eddy pakte de game met 11-2. Ook in de tweede game bleef Eddy oppermachtig en pakte hij in snel tempo de punten en won met 11-2. Het leek er dan ook op dat de partij snel beslist zou zijn. Maar niets was minder waar Bert leek ontketend en de diesel kwam langzaam op gang. Het ging helemaal gelijk op beiden wisten goed te scoren en dan kan het lang beide kanten op. Na vele enerverende rally’s was het Bert die de game pakte met 13-11. En dan ga je voor de gelijkmaker, maar hier dacht Eddy anders over en hield het spel goed in de hand. Eddy wist de game te pakken met 11-6 en in sets met 3-1 maar ook zeker voor Bert waren er genoeg mogelijkheden om de punten te pakken. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda