Voetbal

Drukke zaterdag bij Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
Afgelopen zaterdag stond nog in het teken van de nieuwjaarsreceptie maar morgen is het weer hoofdzakelijk voetbal wat de klok slaat. Hoofdzakelijk, want er is morgen ook aandacht voor een andere tak sport bij Zeerobben. Het jaarlijkse dartstoernooi gaat morgen namelijk weer van start.

Om 09.30 uur speelt B1 de eerste oefenwedstrijd in 2016. Tegenstander is Broeksterwalden B1. Dit alles ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Een half uurtje later gaan de E-pupillen van start met een ‘Wintertoernooi’. Vorige week nog in de Waddenhal maar morgen dus weer buiten op het Oostersportpark. Met acht teams kun je spreken van een goed bezet toernooi. De aftrap dus om 10.00 uur en de finale zal om 11.55 uur van start gaan.
Niet alleen B1 maar ook A1 komt morgen vriendschappelijk in actie. Zij spelen om 11.30 uur thuis tegen AVC 2.
’s Middags speelt Zeerobben 1 om 14.30 uur thuis een oefenwedstrijd tegen Flevo Boys 2. En in de kantine zal bij voldoende deelname de jeugd om 14.30 uur met hun dartstoernooi beginnen waarna de senioren en de dames het vanaf 17.00 zullen overnemen. Van vroeg tot laat sportieve bedrijvigheid op het Oostersportpark.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda