Voetbal

Aanmeldingen Univ? voetbaldagen nog mogelijk tot uiterlijk 19 ap

Door Jeroen Pietersma
Voor het eerst in onze regio worden de Univ? voetbaldagen georganiseerd gedurende de meivakantie op 24, 25 en 26 april. Dit voor de jeugdspelers (jongens en meisjes) onder de 13 jaar. Er zijn al de nodige aanmeldingen maar er is zeker ruimte voor meer deelnemers. Op deze dagen wordt er van 9 uur ?s ochtends tot 3 uur ?s middags getraind met nieuwe oefenstof en uitdaging. Dit alles wordt begeleid door ervaren trainers uit de eigen regio.

Veel wordt de vraag gesteld of het programma dezelfde is als die van de eigen Voetbal Academie van fc Harlingen? De Univé voetbaldagen is nieuw voor de regio en kent haar eigen opzet. Er valt dus veel nieuws te leren én te beleven. Fantastisch want er zijn al de nodige aanmeldingen en dit ook vanuit de omliggende verenigingen. Wij gaan ons opmaken voor leuke- en leerzame voetbaldagen.

Er zijn zeker nog plaatsen beschikbaar dus wil je meedoen? Bespreek dit met het thuisfront en geef je op. Natuurlijk zijn er leuke extraatjes maar er moet flink gewerkt worden tijdens deze trainingsdagen. Daar kun je van op aan. Er zijn vier verschillende groepen met hun eigen niveaus. De inschrijving sluit op 19 april aanstaande want daarna zullen de kousen, broekjes en shirts worden besteld samen met de ballen, het overige materiaal zoals dopjes, hesjes en de goody-bags voor iedere deelnemer. Ook blijven ze tussen de middag met zijn allen lunchen. Dit eten is ook inclusief.
Zegt het voort – ook al heb jij je al aangemeld. Samen met jouw schoolvriendjes of vriendinnetjes met voetbal bezig zijn tijdens de meivakantie? Dat kan. Meld je aan. Goed voor jou, jouw techniek én voor je vriendjes en vriendinnen. Tot ziens tijdens de start op 24 april.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda