Sport

Sky Junior eindigt in de middenmoot bij finales

Bij de finales van de CGN Winterguard Championships in Eindhoven werden de Sky Juniors van Hosanna dit weekeinde achtste. Een keurige plaats in de middenmoot. De Sky Cadets van Hosanna hebben niet meegedaan in Eindhoven.  

Een score van 74,49 punten kregen de Harlinger dames van de jury. Twaalf teams streden in de Junior Class om het kampioenschap dat net als vorig jaar werd gewonnen door 2Xtreme uit Oldekerk. Dit team danste maar liefst 87,20 punten bij elkaar. De finales in Eindhoven zijn niet alleen een mooi sluitstuk van weer een spannend seizoen met een hoge amusementswaarde, maar ook vooral van veel gezelligheid.

Is hiermee een einde gekomen aan de wereldreis, die in januari begon, van de juniors? Nee, de wereldbol kan nog niet de kast in, want aanstaande zaterdag vindt in de Waddenhal de jaarlijkse uitvoering van cmv Hosanna plaats. Vanaf 19.00 uur komen alle onderdelen van de muziekvereniging aan bod en zijn dus ook de shows van de juniors, cadets en de nieuwe kids- en AMV-groep te bewonderen. De entree is slechts één euro.

|Doorsturen

BuienradarAgenda