Voetbal

Ook morgen voetbal bij Zeerobben

En eindelijk was daar dan afgelopen zaterdag weer een onderling toernooitje voor de voetballers van Zeerobben op het Oostersportpark. Geen publiek nog en de kleedkamers en de kantine bleven nog gesloten maar het plezier bij de kinderen was er niet minder om. Integendeel. Het jeugdbestuur had een 4x4 toernooi voor de kinderen van JO8, JO9 en JO10 georganiseerd. 

Leuk om te zien ook dat er een paar vriendjes mee waren gekomen en moeiteloos meededen. Iedereen die zich opgegeven had was er ook en de ‘drive’ om weer lekker partijtjes te spelen spatte ervan af. Om tien uur werd er een start gemaakt door de organisatie. Rond half twaalf werden de winnaars bekend gemaakt. Het was natuurlijk een open deur maar toen hoofd jeugdopleiding Koos Heising vroeg of de kinderen nog een keer een toernooi wilden voetballen binnenkort was het antwoord duidelijk. Graag! En dus zal er op zaterdag 20 juni aanstaande wederom een 4x4 toernooi voor deze kinderen georganiseerd worden bij Zeerobben. Aanvang wederom 10.00 uur en opgave kan weer via de teamapp.

Maar eerst is er de dag van morgen. Dan zijn de kinderen van MO11, JO11 en JO12 aan de beurt. Ook zij spelen morgen een 4x4 toernooi. Voor hen gelden dezelfde regels als voor de jongste groep. Morgen vanaf 10.00 uur gaan de wedstrijdjes los.

 

Einduitslag JO8/JO9:

1. Heerenveen

2. AZ

3. Ajax

4. Cambuur

5. Feijenoord

 

Einduitslag JO9/JO10:

1. AZ

2. Ajax

3. PSV

4. Feijenoord

5. Heerenveen

6. Cambuur

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda