Meromar Seafoods zaalvoetbalcompetitie

Sander Hartogs draait ut hele zootsje dol in de wedstrijd; Oosterhof/Holman-Kroon Multi Service.

Bouwvisie Friesland – RCM Administratie    4-1

BF miste hun spelverdeler Jilke Alkema die had een tennisblessure, ja ut ventsje is hast een toptennisser. De eerste actie kwam van RCMA een pegel van Sebastiaan Krauss die ketste helaas op de paal. Daarna was er aan de andere kant een flitsende redding van de aalvlugge keeper Tetze Helvrich. Het spel was sober tot de in de 7e minuut Michiel Hovenkamp een vrije trap mocht nemen en die vloog in de touwen 0-1. Twee minuten later een puntertje van Godert Attema, keeper Tetze Helvrich lag weer in de goeie hoek maar toen raakte een van sien onnozele medespeulers de bal an en ging ie ur alsnog in 1-1. Een halve minuut voor de wissel was het Coen Attema die Tetze opnieuw passeerde 2-1. In de 2e helft was het bij de eerste aanval van BF al raak, de King Corn boy Siebe Lutgendorff maakte 3-1. Maar ook RCMA kreeg een dot van een kans helaas voor hen miste Yasin Fagous volledig. Acht minuten voor tijd wist Keimpe Pol ook nog 4-1 te maken en daarna loofden de mannen van RCMA ut wel.

Philipse TT – Veltman Maritiem    1-8

Het was duidelijk dat Veltman de betere ploeg was want in no time hadden ze al 3 kansen die ze ook allemaal misten. En toen haalde aan de andere kant Marco Zeilmaker hard uit en vloog de bal stief in ut kruus 1-0. Keeper Niels de Lange van Philipse wist een pegel van Snoussi keurig te pareren. Maar uit de corner die volgde wist Soulaiman Snoussi alsnog te scoren 1-1. Veltman kreeg nog meer kansen maar daar gingen ze slordig mee om, toen nog wel. Het begon met slecht uitverdedigen van Philipse en daar profiteerde Snoussi van 1-2. Op een slap schot van Lenny Tijsen reageerde keeper de Lange met een vette blunder 1-3. Philipse liet het wat zitten en Marcel Amels zei, dankjewel, tegen een kadootje en maakte 1-4. In de 2e helft ging Veltman door, een slimme ingooi belande op het hoofd van de niet al te lange Marcel Amels en hij kopte 1-5 binnen, eigenlijk moest ie dubbel telle. Marvin Brandsma pegelde 1-6 in de touwen en Soulaiman Snoussi maakte er nog 2 eindstand 1-8.

Oosterhof/Holman – Kroon Multi Service    1-5

OH werd meteen onder druk gezet en ze konden dan ook maar moeilijk een aanval opzetten. En uit een supersnelle counter wist Tetze Helvrich KMS meteen op een 0-1 voorsprong te zetten. En het werd ook 0-2 door een rommelgoal van Robbin nog wat. In de 1e helft kwam men niet meer tot scoren de scherpte ontbrak. Een mooie aanval over 3 schijven werd even fraai afgerond door Sietse Sytema 1-2 en de spanning was weer terug. De mannen van KMS kregen 3 kansen op rij maar ut leek wel of hadden ze ut haar voor de ogen hangen. Uiteindelijk kreeg Robbin de 4e kans en die tikte zuiver en beheerst in ut hoekje 1-3. Met OH ging het niet al te best ut lukte niet en de kansjes die ze kregen werden ook nog gemist. Vervolgens was daar een mooie actie van Sander Hartogs hij vloog as een hazewienhon langs de lijn tikte op Rudy Carrel en die maakte 1-4. Het werd 1-5 toen Arjan Outhuyse keeper Brent de Groot volledig verraste door de bal in de korte hoek te jagen. Daar bleef het bij ondanks nog enkele kansjes maar 5 vien ik oek al een knorre goals.