Sport

Martin Bakker/Mark Norder winnen Stienenman Boulodrome-toernooi

Zaterdag 17 maart was bij jeu de boules vereniging Boulegoed weer een mooi toernooi. Met zestien teams was het toernooi helemaal vol, met boulers van diverse clubs uit het land. Alle teams waren mooi op tijd en er werd dan ook om half elf begonnen met de eerste wedstrijden. 

Tijdens de voorgelote partijen bleek maar weer hoe gewaagd de teams aan elkaar zijn en er waren hele mooie maar lange partijen te zien. Na de drie voorgelote partijen was het tijd om de stand op te maken en de teams in te delen in de A en B poule waarna de knock-out fase van het toernooi kon gaan beginnen.

 

In de A-poule gingen Martin Bakker en Mark Norder als een speer richting de finale waar ze Wouter Hoekstra en Hans Smit tegenkwamen. Martin en Mark waren in bloedvorm en pakten vrij snel de winst in de finale met 13-2. In de A-complementaire stonden Coby en Gerard Zijlsta en zij moesten het opnemen tegen Frans-Jan Hengst en Gretha Hoeksta. Coby en Gerard pakten deze partij met een mooie 13-5 overwinning.

 

In de B-poule Siebren en Warner Stienstra tegenover Elly Prins en Hans Timmermans. Hier waren Hans en Elly een maatje te groot voor de gebroeders Stienstra en wonnen deze partij met 13-4. In de B-complementaire werd gewonnen door Reitze van der Veen met Harry Kamp tegen Oenie Bleeker en Giny met 13-9. Na alle partijen werden de prijzen door de voorzitter Pim Vrolijk uitgereikt en kan er terug worden gekeken op een prachtig dag boulen. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda