Voetbal

Jeugdoverzicht fc Harlingen

Hoe deden de teams het afgelopen week? Lees snel verder.

Ondanks de regen ging fc Harlingen JO7 vrolijk van start.

Fc Harlingen JO7                                                                                                                                                     Elke week strijden deze jonge talentjes van fc Harlingen in 4x4 wedstrijdjes tegen elkaar. In wedstrijdjes van een kwartier spelen ze poulewedstrijdjes met Hardegarijp, sc Stiens en FVC. Afgelopen weekend was het de beurt aan fc Harlingen. De standen in deze competitie worden niet bijgehouden omdat de spelers in deze leeftijdscategorie zich in een ontwikkelfase bevinden, waarbij de competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling. En spelplezier was duidelijk aanwezig. Aankomend weekend zijn de spelertjes in Leeuwarden te vinden op Sportpark Wiarda.

Fc Harlingen JO9                                                                                                                                                                           De jongens en meisjes van JO9-1 reizen zaterdag af naar Grou en zullen het op gaan nemen tegen GAVC JO9-1. De JO9-2 spelen zaterdag om 9 uur thuis waarbij Nijland JO9-2 de tegenstander zullen zijn.

Fc Harlingen JO11                                                                                                                                                  De jongens van JO11-1 speelden thuis tegen het sterke FVC JO11-2. Dat het een zeer spannende wedstrijd bleek is wel te zien aan de eindstand van 2-2. Komend weekend de stadsderby tegen en bij Zeerobben JO11-2. Op zich een te winnen wedstrijd maar hij moet eerst nog wel gespeeld worden. De jongens van fc Harlingen JO11-2 namen het op in Makkum tegen Makkum JO11-2. Een zeer belangrijke overwinning van 1-3 waardoor de Harlingers nog steeds bij de top 3 horen. Zeerobben JO11-3 komt aankomend weekend naar de Vierkantsdijk en de wedstrijd begint om 10.30 uur. De jongens van JO11-3 namen het thuis op tegen LAC Frisia 1883 JO11-8. Een echte tegenstander bleek dit niet voor de Harlingers, het werd maar liefst 12-1. Aankomend weekend reizen ze af naar Leeuwarden en treffen ze wederom Lac Frisia 1883 als tegenstander maar dan de JO11-10. De jongens van JO11-4 namen het in Leeuwarden op tegen Leovardia JO11-8 en de beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd maar toch moesten de Harlingers hun meerdere erkennen, het werd 3-2. Franeker  JO11-4 komt zaterdag naar Harlingen en de wedstrijd begint om 10.00 uur.

Fc Harlingen JO13                                                                                                                                                 Blauw Wit’34 JO13-3 waren de tegenstanders van fc Harlingen JO13-1. De vele toeschouwers waren getuige van een goede pot voetbal en fc Harlingen boekte een dik verdiende overwinning van 3-1. Zaterdag gaat de reis naar Leeuwarden alwaar Lac Frisia 1883 JO13-2 de tegenstanders zullen zijn.  Fc Harlingen JO13-2 mocht eindelijk weer eens voetballen. Want na 3 afgelaste wedstrijden werd dit wel weer eens tijd.  In Sneek waar tegenstanders SWZ Boso Sneek JO13-5 waren. Fc Harlingen komt al snel met 0-1 voor te staan. Na wat foutjes van Harlinger kant wist Sneek de gelijkmaker te maken en vlak voor rust werd het ook nog 2-1. Met opgestroopte mouwen gingen ze de 2e helft in en de winnersmentaliteit was nu echt te zien, ze streden voor elke bal. En dat resulteerde al snel weer in de gelijkmaker. Via een vrije trap van Sneek kwamen de Harlingers wederom op achterstand 3-2. Maar dan is Harlingen er klaar mee en zet aan, kans op kans volgt en dat resulteert weer in de gelijkmaker en evenlater valt de 3-4. Fantastisch gestreden en een dikverdiende overwinning. SDS JO13-2 zullen komend weekend de tegenstanders zijn. De wedstrijd begint om 10.00 uur. De nieuwe ploeg van fc Harlingen JO13-3 speelt aankomend weekend thuis tegen de jongens van Vlieland, VSV’31 JO13-1. De wedstrijd begint om 11.30 uur.

Fc Harlingen JO15                                                                                                                                                  De jongens van fc Harlingen JO15-1 reizen komend weekend af naar St. Annaparochie om het op te nemen tegen de JO15-2. Fc Harlingen JO15-2 gaan het opnemen tegen Leovardia JO15-3 in Leeuwarden.

Fc Harlingen JO17                                                                                                                                                    Een keurige overwinning van 6-0 wisten de mannen van JO17-1 te boeken op tegenstander Nijland JO17-1. Komend weekend treffen ze De Walde JO17-1 als tegenstander welke gespeeld zal worden in  Oudega/Gaast/ Sleat.

Fc Harlingen JO19                                                                                                                                                  Wederom een afgelasting voor de mannen van fc Harlingen JO19-1. Komend weekend nemen ze het op tegen Sc Franeker JO19-2 in Franeker.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda