Voetbal

Jeugdjournaal Zeerobben

Afgelopen weekend was er nog een zeer beperkt programma in verband met de meivakantie. Vanaf morgen is het weer volle bak en toewerken naar het einde van het seizoen.  

 

JO17

JO17-1 speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd en hoe. Tegenstander FC Burgum werd met een 8-0 nederlaag naar huis gestuurd. Zeerobben is koploper in de divisie maar het is nog razend spannend met nog twee wedstrijden voor de boeg. Uit naar sv Bedum en thuis tegen Zuidhorn. Ook JO17-2 kwam in actie. Zij wonnen met 2-0 van Oldeholtpade en klimmen op naar een keurige zesde plaats. Thuis tegen Be Quick Groningen en ondanks dat Zeerobben twee keer scoorde bleef het toch 0-0. Met 11 punten delen ze de koppositie nu met SJO Feansters. JO17-2 was thuis niet opgewassen tegen sc Joure en verloor met 1-5. 

 

JO15

JO15-1 kwam niet in actie maar speelde afgelopen woensdag een oefenwedstrijd tegen ONS dat een divisie hoger speelt maar toch met een nederlaag weer naar Sneek werd gestuurd. Het werd 2-1. JO15-2 verloor de uitwedstrijd tegen Scharnegoutum met 4-0.      

 

JO13

JO13-1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen Ouwe Syl en wist daar met 2-6 te winnen. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

De meivakantie is weer voorbij dus is het morgen weer tijd voor acht thuiswedstrijden en maar liefst dertien uitwedstrijden. Voeg daarbij ook nog eens de Waddenrobkes en de zaterdag is weer de mooiste dag van de week. Kortom, morgen weer een stralende voetbaldag op het Oostersportpark.

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda