Voetbal

Jeugdjournaal

Afgelopen weekend was iedereen het erover eens. Zaterdag is de mooiste dag van de week. Met zoveel jeugdvoetbal, heerlijk weer en een gemoedelijke sfeer was het voor iedereen genieten van vroeg in de ochtend tot laat in de middag. Het mooie terras met uitzicht op het hoofdveld werd dan ook druk bezocht. 

JO19

Na de gevoelige nederlaag van veertien dagen terug tegen Roden was er een knap herstel van JO19-1 in de wedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst GRC Groningen. Er werd een verdienstelijk gelijkspel behaald door 2-2 te spelen. Kijken of dit morgen thuis doorgezet kan worden tegen koploper ACV. 

 

JO17

JO17-1 blijft iedereen verbazen. Dit keer ging de reis naar Kampong te Utrecht. En weer kwamen de boys met een klinkende overwinning terug. In Utrecht werd het 0-4. Morgen de thuiswedstrijd tegen DVS’33 uit Ermelo die een plaatsje en één punt boven Zeerobben staat. Belangrijk “potje” dus. JO17-2 deed goede zaken en won de uitwedstrijd tegen SJO DFC met 0-5 en lijkt klaar voor de stadsderby. JO17-3 maakte het succes van de JO17-groep compleet door met 4-0 bij Wijkels Hallum te winnen. 

 

JO15

JO15-1 kwam in de wedstrijd tegen ONS niet verder dan 0-0. Weer een puntje erbij. 

 

JO14

JO14-1 was met 5-0 te sterk voor L. Zwaluwen. JO14-2kwam niet in actie en staat momenteel op een keurige vierde plaats. Morgen al vroeg in de ochtend de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit. 

 

JO13

JO13-1 had thuis tegen Be Quick Dokkum niet veel te vertellen en verloor dan ook met 0-4. In een prachtige doelpuntrijke wedstrijd won JO13-2 met 3-5 van CVVO. JO13-3 kwam niet in actie.

 

JO12

De eerste klap is een daalder waard moeten ze bij JO12-1 gedacht hebben. Weer een treetje hoger werd de eerste wedstrijd in de hoofdklasse in de slotfase nipt met 3-2 gewonnen. Een prachtige pot jeugdvoetbal. 

 

JO11

Ook een nipte overwinning was er voor JO11-1. De wedstrijd was steeds in evenwicht maar uiteindelijk sleepte JO11-1 in de slotseconden de winst over de streep. Het werd 3-2. Ook een mooie en zwaarbevochten overwinning voor JO11-2. Zij wonnen in Oosterlittens met 2-3. JO11-3 moest in en tegen sc Bolsward het hoofd buigen. Het werd 5-2. 

 

De dag van morgen 

Morgen weer een drukke voetbaldag bij Zeerobben met maar liefst veertien thuiswedstrijden. Voeg daarbij nog eens de Waddenrobkes en de weersverwachting en iedereen weet weer dat het weer een heerlijke zaterdag zal worden. Er staan onder andere thuiswedstrijden voor de JO19-1 en JO17-1 alsmede voor het nieuwe JO8-4 op het programma. Zaterdag is weer met afstand de mooiste dag van de week. 

|Doorsturen

Buienradar



Agenda