Sport

HMHC Rabobank Hockey Dag

Op 30 maart is het weer zover; de Rabobank Hockey Dag bij de Harlinger mixed hockeyclub aan de Westerzeedijk. Vorig jaar was een groot succes met enorm veel leuke spelletjes, hockeyles van professionele hockeyers, een springkussen en nog veel meer. 

Ook dit jaar belooft het weer een spectaculaire dag te worden boordevol vertier. Naast vertier is er natuurlijk ook gedacht aan de hockeysport in het algemeen.

De dag start rond 11.30 uur met een professionele hockeyclinic. Twee grote opblaasvelden, een snelheidsmeter en professionele begeleiding maken deel uit van deze clinic welke tot ongeveer 14.30 uur duurt. Tijdens deze clinic wordt jouw techniek bijgespijkerd en krijg je allerlei tips en trucs. Ook voor niet-hockeyers is dit een mooie manier om de hockeysport en de gezelligheid bij HMHC te leren kennen en ervan te proeven.

Tegelijkertijd worden al onze trainers uitgedaagd met een train-de-trainer clinic om daarna het geleerde direct in de praktijk te brengen!

Na de clinic zijn er shoot-outs en een Jeu de Hockey spel waar je fantastische prijzen kunt winnen, zoals pannenkoekengourmetten bij het Poffertjes en Pannenkoeken restaurant, een hotelovernachting in de Havenkraan, een splinternieuwe tv en nog veel meer!

Naast de leerzame, maar leuke hockeyclinic, wordt er ook gedacht aan de gezelligheid. Eten, drinken, schminken, de paashaas en in de avond een barbecue en een muzikale afsluiting door de band BUD! 

Spelers en leden van de hockeyclub kunnen zich aanmelden via hun coach voor deze dag. Niet-hockeyers kunnen zich individueel of met een groepje aanmelden via activiteiten@harlingermhc.nl. De vereniging beschikt over extra hockeysticks voor niet-hockeyers, dus dat is geen probleem! Ouders, opa’s en oma’s, buren en vrienden zijn uiteraard ook de gehele dag van harte welkom om te kijken.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda