Fc Harlingen meiden en vrouwen

Fc Harlingen VR1

Voor de Vrouwen 1 van fc Harlingen was het al een tijdje geleden dat zij in actie kwamen. Mede door het weer natuurlijk. De laatste wedstrijd dateert van 17 februari. Tegenstanders waren toen de dames van VVT VR1. En nu bijna een maand later speelden de dames in en tegen Noordbergum VR1. Door niet gelijk scherp aan de wedstrijd te beginnen kreeg Noorbergum de eerste kansen. Fc Harlingen herpakte zich en na een goede aanval komt fc Harlingen met 0-1 voor te staan. Vlak voor rust valt dan toch de gelijkmaker. De Harlingers begonnen sterk aan de tweede helft maar konden niet opboksen tegen de fysiek sterke dames van Noordbergum en dat resulteerde al snel in een 2-1. Vlak voor rust wordt het ook nog 3-1. De dames van fc Harlingen moeten alle zeilen bij zetten om alsnog voor het kampioenschap te gaan. De eerste kans is aankomende zaterdag. Want dan gaan de dames het thuis opnemen tegen de nummer 3 van de ranglijst St. Annaparochie VR2. De top 3 ligt erg dicht bij elkaar dus het kon wel eens een spannende wedstrijd worden. 16.00 Uur begint de wedstrijd.

Fc Harlingen VR2

Ook voor de VR2 van fc Harlingen is het afgelasting na afgelasting…maar aankomend weekend staat een thuiswedstrijd op de planning. Tegenstandsters zijn SC Berlikum VR2 en de wedstrijd begint om 12.00 uur.

Fc Harlingen MO15-1

De meiden hebben nog maar 2 wedstrijden gespeeld. De thuiswedstrijd, waarin de meiden het op zouden nemen tegen St. Minnertsga/st. Jacob MO15-1 ging helaas ook niet door. Aankomend weekend dan maar. Dan gaan de meiden naar Bolsward om het op te gaan nemen tegen SC Bolsward MO15-2. Met winst terugkeren betekend dat ze de koppositie behouden.

Fc Harlingen MO13-1

Een nederlaag voor deze meiden. In de uitwedstrijd tegen SWZ Boso Sneek MO13-1 in Sneek komen ze met 5-0 achter te staan en ze kunnen er niks meer aan veranderen. Op naar zaterdag dan. De meiden spelen dan namelijk thuis tegen MKV’29 MO13-1. De wedstrijd begint om 12 uur.