Sport

Dijkstra & Geelhoed airco service squashcompetitie

A-Poule

Joost Poutsma – Simon Bambach

Beiden speelden direct hun favoriete spel en wisten goed te scoren. Het was lang onduidelijk wie de game zou pakken en dan zie je mooie rally’s. Het was Joost die de binnen haalde met 11-8. In de tweede game was het duidelijk Joost die het spel dirigeerde en won met 11-5. Simon leek even uit het veld geslagen, maar in de derde game ging hij weer helemaal mee. Het ging ook nu nagenoeg gelijk op en ze lieten elkaar flink lopen en dan komt het beste spel naar boven. Na vele spannende momenten was het ook nu weer joost die de game pakte met 12-10 en in sets met 3-0 maar zeker gelet op de set standen kan dit ook zomaar anders lopen.

Erik Menks – Joost Poutsma

Dit beloofde ook weer een spannende pot te worden want beiden gaan nog steeds voor goud. Joost ging zeer voortvarend van start en pakte een mooie voorsprong van 8-3. Maar Erik wist het tij te keren en kwam langzaam weer langszij en won met fraaie rally’s de game met 12-10. Ook in de tweede game zagen we weer hele mooie rally’s waarin alle variatie in de strijd wordt gegooid. Ook deze game was weer voor Erik met 11-7. In de derde game ging het weer helemaal gelijk op en werden de rally’s alsmaar langer. Ook nu wist Erik net de winnende punten te pakken en won met 11-9 en in sets met 3-0 moe maar voldaan stapten beiden van de baan na deze mooie squash partij.

Erik Menks – Bas Koudenburg

In de eerste game gaf Bas duidelijk punten weg met de service en die neem je dan mooi mee. Erik won de game met 11-6. In de tweede game bleef Erik het spel dirigeren en moest Bas flink aan de bak. Erik won de game met 11-5. In de laatste game pakte Bas toch wel weer wat meer punten en moest Erik scherp blijven spelen. Maar ook nu was de game weer voor Erik met 11-7 en in sets met 3-0. Maar Bas had ook wel een goed gevoel over de partij en daar gaat het ook wel weer om.

B-Poule

Leon Bambach – Peter Borgmann

In de eerste game wist Leon een klein voordeel aan zijn kant te houden en won met 11-6. In de tweede game bleef Peter gaan voor iedere bal en dan pak je wel punten, maar je kan geen druk opbouwen. Ook deze game was weer voor Leon met 11-6. In de laatste game gaf Leon de game niet meer uit handen en won hij de game met 11-7 en in sets met 3-0

Sjors Wierstra – Leon Bambach

Beiden gingen vliegend van start en legden veel power in het spel. Leon bleef in de winning mood en wist na vele pittige rally’s de game te pakken met 11-9. In de tweede game bleef Leon scherp spelen en ging er bij Sjors heel veel mis. Ook deze game was voor Leon met 11-5. Sjors bleef gaan voor iedere bal en knokte zich weer helemaal terug in de wedstrijd. En dan zie je direct mooi gelijk opgaande rally’s nu was het Sjors die na vele spannende rally’s de game won met 11-9. Ook in de vierde game zagen we weer volop strijd en dan komt het mooie squash spel boven drijven. Ook nu was de game weer voor Sjors met 11-7. En dan staat het weer gelijk en is het erop of eronder. Nu had duidelijk Sjors de regie in handen en speelde met strakke ballen Leon regelmatig uit. De game was voor Sjors met 11-3 en in sets met 3-2 en dan zijn eigenlijk de mooiste partijen waarin het beide kanten op kan gaan.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda