Voetbal

De meiden van Zeerobben

Ook voor de meiden van Zeerobben is het uiteraard krokusvakantie maar toch moest er gevoetbald worden. MO13-1 zag haar wedstrijd tegen St. Anna een paar weken geleden niet doorgaan en moest deze wedstrijd afgelopen zaterdag inhalen.

MO13-1 speelde afgelopen zaterdag de inhaalwedstrijd tegen St. Anna en verloor die met 8-0. (Foto: Annemarie van Keulen)

MO13-1 is een ploeg die in de najaarscompetitie snel groeide omdat steeds meer meisjes aanhaakten bij dit enthousiaste team. Meisjes die nog niet eerder hadden gevoetbald maar het wel ontzettend leuk vinden. En daar gaat het uiteindelijk om, ondanks het feit dat je steeds met ruime cijfers verliest. Want ooit komt de tijd… Veertien dagen geleden verloren de meisjes met 16-0 van sc Joure maar afgelopen zaterdag ging het alweer een stuk beter en werd er zelfs bijna gescoord. De nederlaag werd ten opzichte van een week eerder gehalveerd en dat stemde toch ook weer tot tevredenheid. Einduitslag 0-8.

Zaterdag is MO13-1 vrij maar dat geldt niet voor MO11-1 die wel weer de wei in moeten. Zij spelen een uitwedstrijd tegen Harkema Opeinde. Zeerobben won haar eerste wedstrijd overtuigend van Blauw Wit maar Harkema Opeinde won ook haar eerste wedstrijd met 1-4 van Heerenveense Boys. Het gaat dus spannend worden . De meiden van JO15-5M zijn zaterdag nog vrij en maken zich op voor de kraker tegen fc Harlingen. En de vrouwen van VR1 zijn ook nog vrij maar hebben wel een drukke week voor de boeg. Aanstaande woensdag spelen ze de inhaalwedstrijd tegen koploper SDS en volgende week zaterdag de derby tegen fc Harlingen.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda