Nieuws

Jeugdtheaterschool Noorderwind start nieuw seizoen

Het schoolseizoen is nog maar net begonnen en jeugdtheaterschool Noorderwind gaat weer van start. Dit jaar heeft zij voor Harlingen weer een mooi programma klaar staan.

Op 6 september starten de lessen bij jeugdtheaterschool Noorderwind. Het belooft een spannend jaar vol theater en danslessen te worden. Bij de jeugdtheaterschool staat plezier voorop. Er wordt  geïmproviseerd, er worden scènes bedacht, teksten geschreven, en de leerlingen spelen veel verschillende rollen en situaties. Na de kerstvakantie gaan de leerlingen aan een eigen stuk werken waarbij iedereen een belangrijke rol krijgt. Samen bepalen ze waar het stuk over gaat en hoe het er uit komt te zien - om aan het einde van het jaar het podium op te klimmen en het publiek te overdonderen met hun verhalen. 

Op 6 september is het mogelijk een proefles te volgen bij de jeugdtheaterschool. Iedereen die van dans en theater houdt is welkom in Nieuw Zuid waar de lessen worden gegeven. Onder begeleiding van professionele docenten wil Jeugdtheaterschool Noorderwind weer prachtige toneelstukken maken waar heel Harlingen van mee kan genieten. Meer info op www.jtsnoorderwind.nl.

 

|Doorsturen