Nieuws

Dag van accordeon

HARLINGEN - De veertiende editie van ‘De dag van de accordeon en de trekharmonica’ wordt gehouden op zondag 4 februari in Stadsschouwburg Trebol, van 11.00 tot 18.00 uur.

Het jaarlijks goed bezochte festival kenmerkt zich, naast de gemoedelijke sfeer, om zijn grote verscheidenheid van muziekstijlen. Van populair tot klassiek en alles wat er tussen zit wordt ten gehore gebracht door de vele deelnemers. Ook tijdens deze editie worden er weer vele deelnemers en bezoekers van heinde en verre verwacht.  

Er zijn twee open podiums. Wil je deelnemen aan het grote open podium, geef je dan tijdig op bij Albertus van der Plaats (0517-416860 of avanderplaats@home.nl). Niet alleen op de twee open podiums zal er gespeeld worden; er zijn ook verschillende vrije speelruimtes waar gespeeld of genoten kan worden van de muzikale klanken. Aan het eind van de dag zullen zo’n zestig muzikanten het podium vullen voor de grand finale. De entree bedraagt € 3 (deelnemers aan het grote openpodium hebben inclusief partner gratis entree).

|Doorsturen

Buienradar



Agenda