Nieuws

Blokker in februari naar ander pand

HARLINGEN – Blokker verhuist in februari van de huidige locatie op de Kleine Voorstraat naar de Voorstraat waar het bedrijf na een flinke opknapbeurt het voormalige pand van terSTAL betrekt. Zaterdagmiddag 10 februari gaan de deuren van de huidige vestiging dicht, op woensdag 21 februari worden de eerste klanten in de nieuwe zaak verwelkomd met koffie en gebak, laat bedrijfsleider Mathijs Greve weten.

De nieuwe vestiging van de Blokker op de Voorstraat is in tegenstelling tot het huidige pand juist heel breed. (Foto: HC - Joachim de Ruijter)

Harlingen krijgt daarmee de allernieuwste formule van de Blokkervestigingen met een fris, vernieuwd assortiment. Zo wordt een nieuwe lijn porselein geïntroduceerd, maar ook de nieuwste trends op het gebied van handdoeken, bedtextiel en een nog grotere keuze voor wat betreft woonaccessoires. 

Is de huidige zaak vooral lang en smal, de nieuwe locatie is minder diep maar veel breder. “Hierdoor hebben we veel meer etalageruimte en kunnen we onze klanten beter laten zien wat we allemaal in huis hebben”, aldus Greve. “De nieuwe locatie ligt bovendien een stuk centraler en klanten kunnen er voor de zaak parkeren. Dat is natuurlijk een hele verbetering.”

|Doorsturen

Buienradar



Agenda