Zeerobben wint oefenwedstrijd van Sint Annaparochie

HARLINGEN - Van de selectie die zaterdag in de basis stond tegen VVI (5?1 winst) waren slechts twee spelers over, te weten Jordy Torenbeek en Adnan Jarjour. De rest behoort ook tot de A-selectie en speelt regelmatig in de basis of als invaller in het eerste van Zeerobben.

De brede bank speelde bij tijd en wijle uitstekend, maar liet ook wel steken vallen. Het is voor de technische staf goed om te zien op wat voor manier de verschillende spelers het best tot hun recht komen. Twee vaste waarden tekenden binnen vijf minuten voor een 2–0 voorsprong . Eerst was het Frank ten Hoeve, die een afgeslagen bal alsnog in het doel werkte. Kort daarna maakte Marijn Helfferich bekwaam af alleen voor de keeper. Een monsterzege tekende zich af maar Sint Annaparochie herpakte zich prima en zo ontstond een partij die alleszins het aankijken waard was, met kansen over en weer. Maar beide doelmannen waren niet te passeren voor de aanvallers, met uitzondering van Arjen Feenstra. Vijf minuten voor het einde strafte de spits van de Sint Annabuurtsters een verdedigingsfout genadeloos af. Het gaf in ieder geval de verhoudingen in het veld beter weer. Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen sc Veenwouden