Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Matsen

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Matsen!

Met zijn knappe koppie is Matsen klaar om de nodige harten te veroveren. Matsen is ongeveer twee jaar en liep verwilderd bij een boerderij rond. We denken dat hij in zijn leven nog niet veel interactie heeft gehad met mensen en nog echt aan het ontdekken is dat mensen best aardig zijn. Hij wil heel graag, alleen durft hij het allemaal nog niet zo goed.

Als je rustig de tijd neemt voor Matsen en hem iets lekkers geeft, mag je hem zachtjes over zijn kopje aaien - waar hij stiekem wel van geniet. We zoeken daarom naar mensen die hem de tijd en ruimte willen geven om hem op te laten bloeien.

Hier zien we dat Matsen zijn kamergenoot te aanwezig vindt, we denken daarom dat hij een gezin zonder (andere) dominante katten het meest zou waarderen. Gezien zijn verleden zou hij het fijn vinden om naar buiten te kunnen. Wie komt Matsen een egoboost geven?

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda