Voetbal

Zeerobben F1 speelt tegen Cambuur

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN - Het is bekend dat Zeerobben veel tijd en energie steekt in haar jeugdopleiding. Proberen om de jeugd zo goed mogelijk op te leiden in de voetbalsport is altijd het streven van de club geweest en dat blijft niet onopgemerkt. Zo ontving F1 enige tijd geleden een uitnodiging om in Leeuwarden tegen twee F-teams van Cambuur te spelen.

Woensdagmiddag 8 april reisden de jongens van F1 af naar Leeuwarden voor de oefenwedstrijd tegen Cambuur. De selectie van Cambuur was in twee teams verdeeld: Cambuur A en Cambuur B. Er werd tweek eer twintig minuten gespeeld. De eerste wedstrijd was tegen Cambuur B. Deze eerste wedstrijd, waar een bekende uit Zeerobben E3 meespeelde (Levano), won Zeerobben met 0-2. De doelpunten kwamen van Davy en Levi. Beiden maakten een schitterende goal.
De tweede wedstrijd was tegen Cambuur A. Na twintig minuten spelen was de stand 3-2 voor Cambuur. Voor Zeerobben scoorden wederom Davy en Levi. Ook Levi traint wekelijks bij Cambuur (bij de E’s), dus moest hij tegen  sommige bekenden spelen. Het was zeer leerzaam om tegen deze talenten te spelen met een mooie (totaal)uitslag voor Zeerobben F1: 3-4! Een leuke en zeer leerzame voetbalmiddag in Leeuwarden.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda