Voetbal

Waddenrobkes Zeerobben

Door Jeroen Pietersma
HARLINGEN ? En wederom troffen de Waddenrobkes het weer afgelopen zaterdag. Onder een heerlijk zonnetje werden de wedstrijdjes weer afgewerkt. In verband met de herfstvakantie zijn de Waddenrobkes morgen en volgende week vrij.

Het blijft spannend aan kop van de ranglijst. Daar strijden België en Nederland om de koppositie. In de eerste speelronde wonnen zowel Nederland als België hun wedstrijd. België deed dat tegen directe concurrent Denemarken die daardoor even genoegen moet nemen met een derde plaats op de ranglijst.

In de tweede speelronde leek Brazilië het Nederland nog lastig te kunnen maken maar uiteindelijk won Nederland toch met 3-1. Maar ook Denemarken en België wonnen weer. Portugal, Brazilië en Argentinië zijn goede middenmoters en Engeland en Duitsland sluiten de rij.

Opvallend in de derde speelronde was dat Denemarken door een overwinning op directe concurrent Portugal nu de derde plaats nog steviger in handen heeft. Maar de competitie is nog lang niet afgelopen en er volgen nog veel wedstrijden. Er kan nog veel veranderen.

Morgen en volgende week dus geen voetbal voor de Waddenrobkes. Door de herfstvakantie zijn er teveel kinderen afwezig. Daarom gaat de competitie weer verder op zaterdag 29 oktober a.s. De trainingen op de woensdagmiddag gaan wel gewoon door. Inmiddels is ook bekend geworden dat na de najaarscompetitie er ook weer een wintercompetitie gespeeld gaat worden. Ook dit keer weer in de Waddenhal. Ook gedurende de wintermaanden zitten de Waddenrobkes dus niet stil maar gaan strijden om de winterbokaal maar daarover later meer. Eerst maar even vakantie.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda