Sport

KV Eendracht ontvangt mooi bedrag tijdens jeugdsponsorgala Poies

Door Jeroen Pietersma
LEEUWARDEN - Afgelopen vrijdagavond was het eindelijk zover. Na acht weken lang muntjes sparen, was dan nu de avond van het jeugdsponsorgala aangebroken. Daar hadden de jeugdleden van kaatsvereniging Eendracht natuurlijk naar uitgekeken. De optredende artiesten waren Og3ne, Tim Douwsma en Monique Smit en als klapper Jan Smit en die zie je niet elke dag. Dus het was ook nog wel spannend. Een mooie plek vooraan, bij het podium, dus Brent, Sanne, Jesse, Nynke, Jordy en Davy konden alles goed zien.

De optredens waren geweldig, speaker Jouke de Vries ook en langzaam brak voor Eendracht het moment aan dat de cheque kon worden opgehaald. Tjitse Bergsma, bedrijfsleider voor Harlingen, en zijn lieftallige assistent-bedrijfsleidster Marjolein van Hurck waren in het WTC in Leeuwarden aanwezig om de cheques aan de Harlinger verenigingen uit te delen.
Voor Eendracht lag er een cheque klaar met daarop het prachtige bedrag van € 1279. Hier waren Sandra Smeding en Yvonne Stam, afgevaardigd namens het bestuur, wel even stil van. Een woord van dank was daarna op zijn plaats aan Poiesz supermarkten, die deze actie al voor de tiende keer mogelijk maakten. Ook bedankt het bestuur van kv Eendracht de mensen die voor de kaatsvereniging deze actie tot dit succes hebben gemaakt en steeds de muntjes in de Eendracht-koker hebben gedaan.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda