HMHC meisjes E6-2 goed op koers

Mette, Sophia, Sanne, Lieke S , Feah, Lieke de B, Birthe en Luna zijn acht vrolijke en fanatieke meiden die samen E6-2 vormen bij de Harlinger Mixed Hockey Club. Afgelopen zaterdag verzamelden de meisjes van HMHC E6-2 zich om negen uur op het sportcomplex aan de Westerzeedijk.

Na een goede warming-up, waren de dames klaar voor de wedstrijd tegen de Graspiepers uit Drachten. Beide teams begonnen, onder leiding van scheidsrechter Mirjam, fanatiek aan de eerste helft. Er werd een doelpunt gescoord door Birthe. Drachten bleek toch sterker en met het ingaan van de rust was de stand 1-3. Na een korte pauze en bemoedigende woorden van coach Marita startte de tweede helft meteen met een doelpunt door Sanne. De meisjes lieten mooie acties zien, een direct gevolg van de teamspirit die er heerst binnen dit team. Keepster Luna deed het fantastisch en was beslist niet van plan om in de 2e helft ballen door te laten.

Sophia, Lieke de B, Lieke S, Feah, Mette, Birthe en Sanne lieten een goed samenspel zien. Het had tot gevolg dat Sanne nog een paar doelpunten scoorde. Er werd fel gestreden en werd er door meiden mooi hockey gespeeld. Het volop aanwezige publiek kon mooie acties waarnemen.
Beide teams waren echt aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk werd de wedstrijd gewonnen door HMHC ME6-2 met 5-4. De blijdschap was dan ook groot bij de meiden en bij de fanatiek meelevende supporters. Mooi weer, drie punten en veel vrolijke gezichten kortom het was een heerlijke ochtend aan de Westerzeedijk.