Voetbal

Fc Harlingen opnieuw naar Drachten

Door Jeroen Pietersma
De selectie van fc Harlingen gaat zondag opnieuw naar Drachten. Twee weken geleden gebeurde dat ook al, alleen was toen ONB de tegenstander. Dit werd een bezoek met een verdiende eerste overwinning in de tas. En komende zondag is de locatie slechts 2.5 km verderop waar vv Drachten zit.

De verenigingen liggen dicht bij elkaar maar dit is in de stand van de ranglijst wel anders. ONB staat namelijk momenteel op plek 12 en plek 4 is voor vv Drachten. De tegenstander van komende zondag speelde afgelopen zondag ook een thuiswedstrijd en wel tegen Franeker. Nadat Franeker lange tijd met 1-2 voor stonden wist vv Drachten in de slotfase tóch nog een puntje te pakken door de gelijkmaker te scoren (2-2).

Fc Harlingen daarentegen kreeg de deksel op de neus want ondanks een prima inzet werd er uiteindelijk met 1-2 verloren van Jubbega. Maar met het spel van fc Harlingen zijn er voor zondag zeker mogelijkheden voor de ploeg van Duco Mulder om de drie punten mee naar huis te nemen. De vorige twee ontmoetingen tegen vv Drachten leverde beide keren een 1-2 overwinning op voor de Harlingers. En dus zullen zij zondag de volle strijd gaan leveren en gaan de mannen van Duco Mulder vol goede moed naar sportpark De Peppel in Drachten. Het duel begint om 14.30 uur.

|Doorsturen

Buienradar



Agenda